La Mariposa Blanca sieraden & tassen

La Mariposa Blanca sieraden, sterk, eigenwijs, eigenzinnig en een tikje extravagant. De schoonheid van de natuur gecombineerd met krachtige materialen.Opvallende handgemaakte designs van schelpkralen, de prachtigste glasparels, origineel Murano crystal, keramiek, parelmoer, hout, de mooiste Swarovski cristallen en half edelstenen.

Alle sieraden die u hier aantreft zijn unieke met de hand vervaardigde ontwerpen en worden slechts in beperkte oplage geleverd en dragen het originele La Mariposa Blanca label. De sieraden worden standaard binnen enkele dagen in cadeauverpakking geleverd.

Tassen Online Mode

Tassen online mode is een van de grootste tassensites van Nederland: o.a. websites van vele tassenmerken, tassenontwerpers, tassen online shops, tassen nieuws,tassen blogs,tassen outlets ,tassenmode ,tassen startpagina’s en tassen portals. Tevens webshops met collecties van Castelijn en Beeren, Saccoo, Fred de la Bretoniere, Shabbies, Hester van Eeghen, Floris van Bommel, Bosboom, Berba, Kristas, en Welmoed Bags

Tassenwinkels Online

Online Tassen kopen bij de beste Tassen webshops.

Tassenwinkels Online is de grootste tassensite van Nederland: o.a. websites van vele tassen merken, tassen ontwerpers, tassen online shops, tassen nieuws,tassen blogs,tassen mode ,tassen startpagina en tassen portals. Tevens webshops met collectie damestassen van Fred de la Bretoniere, Shabbies, Hester van Eeghen, Floris van Bommel, Bosboom, Berba, Kristas, en Welmoed Bags.

Fred de la Bretoniere zoekmachine

Grootste online collectie Fred de la Bretoniere tassen en portemonnees van Nederland.

Poekiepolino

Poekiepolino is een nieuw label van tassen knuffels en meer leuke spullen. Handgemaakt van gerecyclede materialen door een Utrechtse kunstenares. Je hebt al een unieke tas vanaf 20 euro!

Tassen Online Merken

Tassen online merken is de online tassenwinkel voor al uw handtassen, leren tassen, damestassen, trendy tassen, clutches, merk tassen en schoudertassen. Wij bieden u een grote collectie damestassen en klein lederwaren.